Langer thuis blijven wonen? Vier nuttige tips!

Als thuisverpleegkundige weten wij hoe belangrijk het is om zo lang mogelijk in je eigen huis te kunnen blijven wonen. Daarom informeren wij jullie graag over een aantal praktische hulpmiddelen die dit mogelijk kunnen maken.

 

Traplift

Het nemen van de trap kan een groot obstakel vormen om op een comfortabele manier thuis te blijven wonen.

Een traplift is een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing, het geeft je terug de vrijheid om alle ruimtes van je woning te gebruiken, zonder hulp van anderen.

Mobiele telefoon voor senioren

Deze mobiele telefoon biedt verschillende functies aan die aangepast zijn aan senioren. Ook slechtzienden en slechthorenden winnen hiermee een groot stuk zelfstandigheid terug.

 

Sleutelbakje

Wanneer er meerdere mensen toegang nodig hebben tot jouw sleutel van de voor- of achterdeur dan biedt een sleutelbakje een veilige oplossing. Je hoeft enkel een cijfercode uit te wisselen binnen de kring van de bevoegde mensen. Indien deze kring verandert, kan de code eenvoudig worden gewijzigd.

Personenalarmsysteem (PAS)

Ben je gevallen, voel je je onwel of bevind je je in een andere noodsituatie? Met één druk op de knop heb je contact met de alarmcentrale, die je dag en nacht kan bereiken. Via een handenvrij systeem praat je met de mensen van de alarmcentrale die 24 op 24 uur en 7 dagen op 7 beschikbaar zijn. De alarmcentrale waarschuwt een van de drie contactpersonen die je vooraf opgaf.

Het Personenalarmsysteem is er voor mensen op leeftijd, met een chronische ziekte of een handicap. Met het Personenalarmsysteem kan je thuis blijven wonen met de zekerheid dat er snel gereageerd wordt in noodsituaties.

Uw zorg is onze zorg

Steeds een bekend gezicht

Uw comfort voorop

Discreet bij U thuis

Tijd nemen voor de kleine dagdagelijkse dingen

Samen zolang mogelijk thuis

Wij bewijzen graag dat wij uw vertrouwen waard zijn.

Gespecialiseerd in wond- en diabeteszorg

Wij maken gebruik van cookies

De website van Godderis thuisverpleging maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie