Over thuisverpleging Godderis

Onze troeven

Dankzij ons kleine thuisverplegingsteam kunnen we een persoonlijke aanpak garanderen. Onze patiënten krijgen telkens dezelfde verpleegkundigen over de vloer. Hierdoor voelt het persoonlijk contact snel vertrouwd aan.

We vinden het belangrijk om dicht bij onze patiënten en mantelzorgens te staan. Binnen ons team wordt de verzorging dagelijks geëvalueerd en - indien nodig - aangepast aan de noden van de patiënt.

Grote flexibiliteit en directe hulp

Wij staan letterlijk altijd voor je klaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar, elke dag, het hele jaar door. Een klein team van gemotiveerde en gediplomeerde verpleegkundigen verzekeren die continuïteit.

Onze soepele organisatiestructuur zorgt ervoor dat we enorm flexibel kunnen zijn, zeker in gevallen waar directe hulp noodzakelijk is. Dit uiteraard steeds in samenspraak met uw behandelende arts(en) en soms met andere thuiszorgverleners.

Kwaliteitsvolle totaalzorg

Zo lang mogelijk thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, daar streven wij naar. Samen met u als patiënt proberen we altijd een oplossing te vinden voor eventuele praktische problemen. Voor ons is het belangrijk om onze patiënten zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal te benaderen: totaalzorg en continuïteit zijn onze basisprincipes.

Ons team is zeer hecht en werkt samen in een huiselijke en familiale sfeer. Zo dragen we zorg voor elkaar en stimuleren we elkaar om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven.

Met toewijding en passie

Samen met mijn team sta ik voor je klaar

Patiënten op een warme manier zorg bieden, dat is waar het voor mij om draait. Thuiszorg is een fantastische manier om dat waar te maken. Mijn patiënten kunnen thuis in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en krijgen daar ter plaatse de beste zorg. Geen ziekenhuisbed of rusthuis kan daar tegenop.

Steeds meer mensen hebben nood aan thuiszorg, de vraag is de laatste jaren enorm gestegen. Ondertussen is mijn praktijk dan ook uitgebreid met een team van toegewijde verpleegkundigen. Mijn collega’s vinden het, net als ik, een privilege om onze patiënten met de nodige warmte, zorg en aandacht te mogen behandelen.

Mijn professionele pad heeft mij al langs diverse jobs in de verpleegkunde geleid: van polyvalente kracht en datamanager in klinische studies en bevoorradingssystemen, naar het boeiend en levensverrijkend onderwerp van de psychosomatiek, om uiteindelijk letterlijk en figuurlijk thuis te komen in de thuiszorg.

Naast verpleger ben ik ook papa en echtgenoot. Het is ook dankzij het warme thuisgevoel dat zij mij geven dat ik mijn job op zo’n intense manier kan doen.

Als het nodig is, dan sta ik voor je klaar!

Stefaan Godderis

Uw zorg is onze zorg

Steeds een bekend gezicht

Uw comfort voorop

Discreet bij U thuis

Tijd nemen voor de kleine dagdagelijkse dingen

Samen zolang mogelijk thuis

Wij bewijzen graag dat wij uw vertrouwen waard zijn.

Gespecialiseerd in wond- en diabeteszorg

Wij maken gebruik van cookies

De website van Godderis thuisverpleging maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie